Post by flowtalkabackja on Feb 11, 2022 17:28:15 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Fever: Moto IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה אינסוף קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ Racing Fever: Moto 2022 version ▞▞▞
המשחק בסך הכל טוב. אבל בבקשה שפר את הגרפיקה. וגם להפוך את המשחק הזה לקצת מעניין על ידי החלת אופניים חדשים, זירה חדשה וכו '.
באסה
אוקיי אז יש לי את המשחק כבר כמה חודשים וסוף סוף נמאס לי מכל הפרסומות וההטרדה המתמדת לצפות בסרטוני וידאו עבור בועה כפולה... רק כדי לא לקבל מזומן כאמור...
ובכן, המשחק מאוד נחמד, יש לו פקדים מושלמים ויש לו משימה טובה ואם אתה לא רוצה לשחק במשימה האלה יש לו מצב נסיעה חינם וקל מאוד להשיג כסף עבור אופניים חדשים ולשדרג
משחק נדיר מעביר תזמן
זה היה מאוכזב לחלוטין, כל המודעות שלו על המשחק, הכל על מודעות. אתה יכול לעשות פחות מודעות גרפיקה ולהישמע טוב
30 שניות לספירה לפני שבכלל חנקתי פעם אחת!! לא התקנה
הבעיה עם תוכנית זו היא שלאחר התקנה מחדש של המידע בעבר אפילו לא תמכת ב-Google Play
זה מתאים לרוכבים המשחק הזה הוא מאוד שליו וקל מאוד. אפשרויות מאוד במשחק כמו רגישות למצלמה וכו'. אני אוהב את המשחק הזה. החוויה הראשונה שלי בדיוק כמו האימוג'י הזה. חבר'ה חברים בבקשה נסה את המשחק הזה ושתף את החוויה הראשונה שלך.
City Train Driver- Train Games ጀብዱ avm
עדכון לא טוב. גרסה ישנה זה משחק כסף טוב תגיע לקל וקנה אופנוע חדש זה כל כך מהר לא לבזבז זמן.
מה קרה למוזיקת המרוצים קיבלתי את האופניים הירוקים האהובים עליי אני כל הזמן מתרסק אבל המשחק לא קורס מקל על זה
המשחק די מצחיק אני משתמש בסקוטר ואני דוהר עם מכונית אני אוהב רק את הגרפיקה
משחק טוב מאוד אבל יותר מדי מודעות ומצב מרובה משתתפים לא עובדים בכלל. בבקשה תסתכל על העניין הזה.
גרפיקה טובה, שליטה טובה, משחק קצת ארוך, מכיוון שאתה צריך לשחק יותר מדי מירוצים כדי להגיע ghe בוס משתעמם בזמן... תנוח הכל טוב..
משחק טוב אבל לא היו כל האופניים כמו טראפיק rider יש hayabusa, kawasaki h2r, bmw, dodge tomahawk.
כשהתחלתי את המשחק זה היה מדהים אבל עכשיו אחרי 8 או 9 ימים זה רק משתחרר 😭😭😭
משחק נחמד... אני מבקש למפתחי משחקים, בבקשה הוסף כמה מפות נוספות, הוסף שחקן מול שחקן (לא מקוון). ועוד כמה Extra Super Bike's... אם מפתחי המשחק יעשו את זה, המשחק יהיה יותר אטרקטיבי ומהנה יותר... תודה... המשחק מאוד נחמד, מהנה..
משחק כיפי ומאתגר הכי קרוב למציאות שיש מכל מהשאר שווה הורדה . *****
זה משחק מירוצים נחמד...אבל בקרוב מאוד תשלימו את כל המירוצים...ותתחילו לחשוב להסיר את ההתקנה שלו... מפתחים נא להוסיף עוד כמה מירוצים במשחק הזה.
כששיחקתי את המשחק לראשונה, אני לא אוהב את המשחק, אחרי יום אחד אני אוהב את המשחק, משחק טוב, בקרות טובות, אבל לגרפיקה יש כמה בעיות. זה משחק טוב, מאוד משעשע. הורד ושחק עכשיו.
משחק נחמד מאוד וגרפיקה נחמדה
משחק טוב, מקבל קצת חזרות עם הכבישים הישרים הקבועים, פינות יעזרו, אני לא רואה את הטעם בניטרו, האופניים מספיק מהירים לתנועה הצפופה אבל כפתור הגלגלים מהנה. גם גוגל ששותלת כל הזמן תוספות במקומות הכי מטופשים לא עוזר, חוץ מזה שזה כיף. משחק קטן,
משחק כיפי. גרפיקה מעולה. שליטה ממש טובה. אני עדיין לא ממש טוב. עדיין נכנס לזה. אני ממליץ .~
כשאני נכנס לחשבון שלי בנייד חדש, הנתונים הקודמים שלי לא מראים שהם ריקים לגמרי אבל בהישגים עדיין גלויים אבל במשחק אומרים שאין נתונים לטעינה... ☹️
המשחק טוב מאוד אבל צריך לשחקני מירוצים מקוונים ודרכים שונות ודרכים
משחק נדירר
המשחק הזה הוא משחק מעולה אני אוהב את המשחק הזה אנחנו יכולים לבחור כל אופנועים והצבעים שלו. המהירות שלו מאוד מאוד מהירה אני אוהב את המהירות שלו כל הגילאים יכולים לשחק במשחק הזה הצבע האדום והצבע הכחול הוא צבע מעולה
למשחק הזה יש גרפיקה משובחת. אין פרסומות במשחק הזה. אני מאוד אוהב את ההקדמה של המשחק ואף פעם לא נגמרים הכרטיסים. זה משחק מירוץ המוטו הטוב ביותר ששיחקתי בו אי פעם.👌👌👌👌
משחק מירוצים מבריק בכל הסטנדרטים. אני מאוד מעריך ואוהב את המשחק הזה. איזה תמונות וגרפיקה נהדרות. אני מאחל לכל אחד ואחד להוריד את המשחק הזה ולעולם לא תזכרו בו.
Racing Fever: Moto Racerspil omvx
זה משחק מהנה. הם קיבלו את האופניים האיקוניים כמו Kawasaki Ninja H2(R) ו-BMW s1000rr. אבל זה יהיה נחמד אם נוכל לראות את שמות האופניים במוסך שלנו. אני אוהב את זה!!
אהבתי אחלה משחק רק לפעמים עם פרסומת ארוכות 🤩
למה לקללל אותנו או את המשחק לא ייפה תמות אמן
לא סתם עוד משחק ישר. הגרפיקה מהשורה הראשונה והפקדים אינטואיטיביים. אתה יכול לשחק כדי לשלם כדי לרכוב/לנהוג על אופנועים טובים יותר, אבל אתה יכול לבחור לשחק בתכונות אחרות במשחק כדי להרוויח את הכסף שלך. תכונת הריצה של השוטר היא מהנה ביותר ולצאת למירוץ בתחרות. שווה להחזיק באוסף אפליקציות המשחק שלך!
הגרפיקה הייתה מעולה ויותר סקינים לרכב ויש עוד רמות לשחק
למה להיכנס ל-Google Play משחקים עבור כל משחק חדש? אני משתעמם רוב הזמן, לפעמים זה ממשיך להתגרד.
המשחק הוא שקר ענק שחקנים "אמיתיים" הם 90% בוטים שאפילו לא מאיצים הם פשוט הולכים עם 20 קמ"ש... כשאני מנצח במירוצי "מקוון" אני לא מקבל את הפרס אלא אם כן אני צופה בפרסומת אחרת אני מקבל רק 2- 3k ו-0 מפרס המירוץ שקלתי להוציא קצת כסף במשחק הזה תודה לאל שלא גרמתי לזה לצ'יט ענק הכל מזויף במשחק הזה אתם צריכים להתבייש
משחק בן זונה השליטה קשה מידי ואני מרגיש כמה רצונו את המשחק הזה
יותר מדי תקלות מכדי להתייחס לזה ברצינות. זה צריך להיות משחק מהנה, אבל הוא פשוט ממשיך למשוך שמאלה ולהתרסק. יש לי בקרת מצערת ובלימה, אבל זה כאילו אני מכוון שמאלה. בלתי ניתן לשחק